меню

Форма згоди суб'єкта на обробку його персональних даних

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» даю згоду товариству з обмеженою відповідальністю «Юнiсендер Україна», розташованому за адресою: 04071, Київ, вул. Ярославська 4Б, офіс 21 на обробку моїх персональних даних, введених мною при заповненні веб-форм на веб-сайтах «unisender.com» і «unisender.com».

 

Ця згода поширюється на обробку персональних даних, збір яких здійснюється з використанням веб-форм, характер інформації якої передбачає включення до неї наступних персональних даних:

 

– ім’я;
– адреса електронної пошти.

 

Метою обробки персональних даних є надання онлайн-послуг і сервісів на веб-сайтах «unisender.com» і «unisender.com».

 

Ця згода надає право на вчинення наступних дій (операцій) з моїми персональними даними: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, передачу, блокування, видалення, знищення, здійснюваних як з використанням засобів автоматизації (автоматична обробка), так і без використання таких засобів.
Я згоден на передачу моїх персональних даних іноземній юридичній особі – ліцензіарові програмної продукції «ECOMZ HOLDING LIMITED», зареєстрованому у відповідності до законодавства Республіки Кіпр під реєстраційним номером 309897, за адресою 2014 року, Республіка Кіпр, Нікосія, Строволос Дасуполі, вул. Георгіу Каріу, 6В, кв./Офіс 6В з метою здійснення збору, систематизації, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), використання, передачі, блокування, видалення з використанням засобів автоматизації моїх персональних даних з метою забезпечення функціонування, представленого на веб -сайтах «unisender.com» «unisender.com» онлайн-послуг і сервісів.

 

Я підтверджую, що ознайомлений з вимогами законодавства України, що встановлюють порядок обробки персональних даних, з політикою товариства з обмеженою відповідальністю «Юнiсендер Україна» щодо обробки персональних даних, а також з моїми правами та обов’язками в цій області.

 

Згода вступає в силу з дня її підписання, в термін до ліквідації загальнодоступного джерела персональних даних. Згоду може бути відкликано мною в будь-який час на підставі моєї письмової заяви.

 

Читати Політику конфіденційності UniSender.