Правила зміни тарифів

У кожного тарифу є свій період дії, протягом якого ви можете надсилати розсилки. Щоб перейти на інший тариф після закінчення періоду, зайдіть у розділ «Тарифи» та заплануйте потрібний тариф з наступного періоду. Для цього натисніть на відповідне посилання.

Як перейти на тариф із наступного періодуПеріоди дії тарифів

Тариф Період
Free 1 місяць
Lite на місяць 1 місяць
Lite на рік 1 рік
Standard на місяць 1 місяць
Standard на рік 1 рік
Premium 1 місяць
Оптом на місяць 1 місяць
Оптом на рік 1 рік
Поштучно необмежений

Перейти на інший тариф можна й до закінчення періоду тарифу, але тільки за дотримання певних умов. В Unisender є 2 типи тарифів: за розміром бази контактів і за кількістю надісланих листів. Правила зміни тарифів для них відрізняються.

Детальніше про типи тарифів

Тариф «Free»

З тарифу «Free» ви можете перейти на будь-який інший тариф у будь-який час.

Тарифи «Lite» та «Standard»

Якщо в межах періоду не було надсилань

Під час переходу з тарифів «Lite» або «Standard» на будь-який інший тариф списані для оплати тарифу кошти повертаються на рахунок користувача.

Що це означає:

  • Якщо у вас активовано тариф «Lite» або «Standard», але ви не надсилали розсилок, ви не втратите гроші. Перевірити, чи були надсилання в поточному періоді, можна на сторінці керування рахунком.

Як подивитися відправки в поточному періоді

  • Якщо ви випадково вибрали не той тариф, але ще не надсилали листи, просто виберіть інший. Система автоматично поверне кошти й активує новий тариф.

Якщо в межах періоду були надсилання

Перейти на тарифи «Lite» або «Standard», що коштують менше за активний тариф, до закінчення періоду не вдасться.

Системне повідомлення про те, що не можна перейти на інший тариф

При переключенні на тарифи «Lite» або «Standard», які дорожчі за активний тариф, частина плати за поточний період повернеться на рахунок. Сума розраховується пропорційно до кількості використаних днів.

ПРИКЛАД

Ви активували тариф «Lite 500» вартістю $10 на місяць. Після використання тарифу протягом 15 днів із 30 ви хочете перейти на «Lite 1000» вартістю $17 на місяць. Під час переходу система поверне вам $5 (за половину місяця) і спише $17 за новий тариф.

Системне повідомлення про списання грошей

Важливо. Під час переходу на тарифи «Поштучно», «Оптом» або «Free» кошти за використання поточного тарифу не повертаються, як і в разі зміни тарифу «Lite» на «Standard» і навпаки.
Системне повідомлення під час переходу на тариф «Поштучно»

Тариф «Premium»

Тариф активують і деактивують тільки менеджери Unisender вручну.

Для підключення тарифу залиште заявку на сторінці «Послуги» на сайті або в розділі «Тарифи» особистого кабінету.

Як подати заявку на тариф «Premium»

Тариф «Оптом»

Якщо в межах періоду не було надсилань

У разі переходу з тарифу «Оптом» на будь-який інший тариф гроші, списані для оплати тарифу за поточний період, повертаються на баланс облікового запису Unisender.

Якщо в межах періоду були надсилання

На тарифі «Оптом» ви вибираєте, скільки листів хочете надіслати за місяць або рік. Під час переходу на інший тариф групи «Оптом» залишок листів із поточного тарифу переноситься на бонусний рахунок нового тарифу «Оптом». При цьому списання листів відбувається спочатку з основного рахунку, а потім із бонусного.

ПРИКЛАД

У вас активовано тариф «Оптом на місяць 50 000». Ви відправили 35 000 листів, тобто у вас залишилося 15 000. Ви вирішили перейти на «Оптом на місяць 100 000». 15 000 листів з основного рахунку перенесуться на бонусний рахунок нового тарифу. У підсумку після активації «Оптом на місяць 100 000» у вас буде 100 000 листів на основному рахунку і 15 000 на бонусному.

Важливо. Після закінчення періоду залишок невикористаних листів анулюється. Бонусні листи на наступний період не переносяться.

Перехід із тарифу «Оптом» на тарифи «Lite», «Standard», «Поштучно» і «Free» можливий, якщо залишок листів у поточному періоді становить менше ніж 10% від початкової кількості листів. Залишок листів під час переходу списується. Система не дозволить перейти на інший тариф, якщо залишок листів понад 10%.

Системне повідомлення про те, що не можна перейти на інший тариф

Це зроблено, щоби користувачі не могли помилково перейти на інший тариф і втратити оплачений пакет листів.

Тариф «Поштучно»

Під час зміни тарифу «Поштучно» на будь-який інший тариф почнеться новий період цього тарифу.

 

Ви знайшли відповідь на ваше питання?

0
0